Afganisztán Tálibok - Index Kulfold A Talibokat Mar Ugy Kezelik Mint Afganisztan Jovendobeli Urait : Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok.

Afganisztán Tálibok - Index Kulfold A Talibokat Mar Ugy Kezelik Mint Afganisztan Jovendobeli Urait : Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok.. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből.

A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz.

Kcxuvc1r Ku6m
Kcxuvc1r Ku6m from propeller.hu
Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg.

Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi.

Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. Eddig 2 alkalommal nézték meg. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső.

A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre.

2knrpb Rgt4oem
2knrpb Rgt4oem from cdn.vg.hu
Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt.

Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli.

Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre.

A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Eddig 2 alkalommal nézték meg. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva.

Wmiayh4fw8qg1m
Wmiayh4fw8qg1m from alfahir.hu
Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági.

Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája.

Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code